חטיפי הזהב בע"מ נ' קשאני

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
46544-03-10
7.9.2010
בפני :
אילן דפדי

- נגד -
:
חטיפי הזהב בע"מ
:
רחמים רמי קשאני
החלטה

החלטה

בתיק זה טוען הנתבע, כי שיקים שנמצאים בידי התובעת לא נחתמו על ידו. התובעת טוענת, כי הנתבע נהג לחתום על שיקים לצורך תשלומים שונים בעסק שנוהל על ידי אביו ודודו. כעת עותר ב"כ התובעת ליתן צו לבנק הפועלים, שבו מתנהל חשבון על שם התובע, ומבקש להמציא לו במסגרת הצו צילומים של המחאות שנמשכו מהחשבון במועדים הרלוונטיים לתביעה. ב"כ הנתבעת מתנגד לכך.

אני סבור, כי הדין הוא עם ב"כ התובעת. אין לי ספק, כי צילומי ההמחאות רלוונטיים ביותר למחלוקת נושא כתב התביעה, ויש בהם כדי להאיר על דרך התנהלותו של הנתבע במועדים הרלוונטיים.

אשר על כן, ניתן בזה צו המופנה לבנק הפועלים סניף 772 רחוב לינקולן 13 תל אביב להמציא את צילומי ההמחאות שנמשכו מחשבון 189455 על ידי הנתבע, מר רמי קשאני, ת.ז. 036865335, בין 01/01/03-30/11/03. ב"כ התובעת ימסור לביהמ"ש בתוך 45 יום, עם עותק שיימסר במישרין לב"כ הנתבע, את ממצאי בדיקתו לגבי השיקים האמורים. ככל שבעלי הדין מבקשים להגיש תצהירים נוספים בעקבות המידע והמסמכים שיתקבלו, יעשו כן עד 7 ימים לפני מועד הדיון.

דיון מקדמי נוסף נקבע ליום 06/12/10 שעה 17:00.

ניתנה והודעה היום כ"ח אלול תש"ע, 07/09/2010 במעמד הנוכחים.

אילן דפדי, שופט התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>